Hoppa till sidans innehåll

Fritid


Långritter är ju lite av islandshästens signum. Det ger oss ryttare en fantastiskt möjlighet att komma ut i naturen, få motion, friskvård, hälsa och en härlig gemenskap. Fritidsaktviteter kan också vara workshops, clinics, miljöträning, tömkörning, korvgrillning och mycket mer. Häng med och träffa gamla och nya vänner.

Evenemang

Glaumurs fritidssektion fick en nystart 2020 efter att ha vilat något år. Vårt första arranemang var långritten Glaumurs vårskrik med hela 29 ekipage som töltade fram genom skogarna och käkade korv i halvlek. Yttetrligare tre långritter hann vi med genom Sverigerittutmaningen, en fototävling samt uppstart av Glaumurs stafettkonto på instagram. 

Vad 2021 bjuder på får vi se när vi vet mer om coronaläget. Vi kommer förhoppningsvis att kunna genomföra den miljöträning som ni röstade fram på facebook i höstas. SIF fritid arrangerar Ridutmaning 2021 som vi har möjlighet att delta i genom långrtter på hemmaplan. Håll utkik i Glaumurs kalender och på vår facebooksida.

Hemma-hos-ritt

Glaumurs medlemmar kommer från stora delar av Värmland och med stor variation i landskapet: storskog med slingrande stigar, vänerkust, slingrande grusvägar, sandvägar genom tallmo, mängder av sjöar och Klarälven som rinner från norr till söder genom hela vårt område. Och visst är det spännande att få upptäcka nya omivningar?! Har du fina ridvägar där du brukar rida? Har du möjlighet att stå värd för en hemma-hos-ritt? Kontakta fritidssektionen så hjälps vi åt!

Ridning och allemansrätten - Svenska Islandshästförbundet (icelandichorse.se)

Vill du också vara en del av fritidssektionen?

Har du massa bra idéer och vill vara med och utveckla fritidssektionen? Vi är ett tiotal personer som ses, fikar och planerar aktiviteter. Vi tycker att det är viktigt att göra saker som ger energi, det ska vara roligt att engagera sig! Var och en lägger det engagemang man har möjlighet till för stunden. Kontakta fritidssektionen.

Uppdaterad: 02 JAN 2021 17:16 Skribent: Lina Wiklundh

Tumme upp

FÖLJ GLAUMUR I
SOCIALA MEDIER

facebook | instagram


Stjärna

GLAUMURS SPOSORER

Hestbolaget

Hestbolaget - hästsportsbutik i Karlstad och online.

 Skymnäshagens logotyp

Skymnäshagens islandshästar - kurser, tillridning och förmedling av häst.


hjärta

 VILL DU ENGAGERA DIG

En förening bygger på ideella krafter, det är vi tillsammans som är föreningen! Det finns alltid något att göra, allt ifrån att delta vid fixardagar på anläggningen eller hjälpa till som funktionär vid evenemang till att anordna tävlingar, långturer, kurser eller liknande. 
Kontakta oss för mer information


Pratbubblor

UTVECKLING

Har du tankar och ideer som kan utveckla föreningen?
Skicka ditt förslag till oss


 

Postadress:
Islandshästföreningen Glaumur - Islandshäst
Pia Alfredsson, Västra Skagene 615
66341 Hammarö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info