Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Fritid


Långritter är ju lite av islandshästens signum. Det ger oss ryttare en fantastiskt möjlighet att komma ut i naturen, få motion, friskvård, hälsa och en härlig gemenskap. Vårt mål är att arrangera aktiviteter som engagerar så många medlemmar som möjligt i alla åldrar. Aktiviteterna är dessutom alltid öppna för våra grannföreningar.
 
På islandshästens dag, 1 maj, arrangeras årligen Glaumurs vårskrik - en gemensam långritt som brukar dra många deltagare. Förutom ett antal långritter anordnas också andra aktiviteter så som hemma-hos-ritter, femkamp, quiz-ritter, workshops, clinics, tävlingar i sociala medier med mera.

Håll utkik i vår kalender och på vår facebooksida.

Hemma-hos-ritt

Glaumurs medlemmar kommer från stora delar av Värmland och med stor variation i landskapet: storskog med slingrande stigar, vänerkust, slingrande grusvägar, sandvägar genom tallmo, mängder av sjöar och Klarälven som rinner från norr till söder genom hela vårt område. Och visst är det spännande att få upptäcka nya omivningar?! Har du fina ridvägar där du brukar rida? Har du möjlighet att stå värd för en hemma-hos-ritt? Kontakta fritidssektionen så hjälps vi åt!

Ridning och allemansrätten - Svenska Islandshästförbundet (icelandichorse.se)

Vill du också vara en del av fritidssektionen?

Har du massa bra idéer och vill vara med att driva och utveckla fritidssektionen? Vi tycker att det är viktigt att göra saker som ger energi, det ska vara roligt att engagera sig! Var och en lägger det engagemang man har möjlighet till för stunden. Kontakta fritidssektionen.

Glaumurs fritidssektion är en del av SIFs fritidssektion tillsammans med övriga 64 lokalföreningar i landet. 

Uppdaterad: 02 JAN 2021 17:16 Skribent: Lina Wiklundh


Tumme upp

FÖLJ GLAUMUR I
SOCIALA MEDIER

facebook | instagram


Stjärna

GLAUMURS SPOSORER

.

Hestbolaget

.

 

.

.

.


hjärta

 VILL DU ENGAGERA DIG

En förening bygger på ideella krafter, det är vi tillsammans som är föreningen! Det finns alltid något att göra, allt ifrån att delta vid fixardagar på anläggningen eller hjälpa till som funktionär vid evenemang till att anordna tävlingar, långturer, kurser eller liknande. 
Kontakta oss för mer information


Pratbubblor

UTVECKLING

Har du tankar och ideer som kan utveckla föreningen?
Skicka ditt förslag till oss


 

Postadress:
Islandshästföreningen Glaumur - Islandshäst
Pia Alfredsson, Västra Skagene 615
66341 Hammarö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info