Hoppa till sidans innehåll

Glaumur i ny kostym

28 FEB 2021 19:57
Glaumur töltar in i 2021 med en sprillans ny webbplats och en ny logotyp. Arbetet, som pågått under hösten 2020, syftar till att underlätta administrationen och stärka vårt varumärke. Vi hoppas att du som medlem ska trivas i vår nya kostym!
  • Uppdaterad: 28 FEB 2021 19:57

Allt samlat på ny webbplats

Webbplatsen har flyttats till IdrottOnline. IdrottOnline erbjuds kostnadsfritt till alla föreningar anslutna till Riksidrottsförbundet och är ett verksamhetssystem för att administrera webbplatser, men också medlemsregister, utskick, statistik med mera. I och med flytten får vi allt samlat på ett och samma ställe vilket förenklar administrationen av föreningen.

På webbplatsen kommer vi att publicera information, nyheter och aktiviteter – precis som förut. Om du saknar någon information så är det bara du hör av dig. Det är vi tillsammans som är föreningen och styr vad vi vill att Glaumur ska vara.

Adressen är den samma som den alltid varit; www.glaumur.se.

Ny logotyp

Nu går vår gamla logga i välförtjänt pension. Vi tackar vår åttabenta vän för lång och trogen tjänst. Den ger plats för en fyrbent efterträdare med en tia för tölt!

Vi ägde tyvärr inte rättigheterna till bilden i den gamla logotypen och vi var heller inte ensamma om att använda den. Illustrationen till den nya logotypen är helt nyritad och säkrar därför både att vi äger den och att vi är ensamma om att använda den.

Den nya logotypen ska tala om vilken typ av förening vi är och att Glaumur är en förening på väg framåt med höga lyft. Den isblå färgen är den samma som en av profilfärgerna från webbplatsen för att få ett tydligt sammanhang.

En logotyp som används konsekvent i vår kommunikation stärker Glaumurs varumärke. Logotypen används på webbplatsen, facebook, instagram, information från klubben och så småningom även på en ny kollektion av klubbkläder som är på gång. Du är Glaumur – du äger loggan!

Med vårsoliga hälsningar
Karin Ekbro-Wendel, ordförande
Lina Wiklundh, kommunikatör

Skribent: Lina Wiklundh
E-post: Adressen Gömd


Tumme upp

FÖLJ GLAUMUR I
SOCIALA MEDIER

facebook | instagram


Stjärna

GLAUMURS SPOSORER

.

Hestbolaget

.

 

.

.

.


hjärta

 VILL DU ENGAGERA DIG

En förening bygger på ideella krafter, det är vi tillsammans som är föreningen! Det finns alltid något att göra, allt ifrån att delta vid fixardagar på anläggningen eller hjälpa till som funktionär vid evenemang till att anordna tävlingar, långturer, kurser eller liknande. 
Kontakta oss för mer information


Pratbubblor

UTVECKLING

Har du tankar och ideer som kan utveckla föreningen?
Skicka ditt förslag till oss


 

Postadress:
Islandshästföreningen Glaumur - Islandshäst
Pia Alfredsson, Västra Skagene 615
66341 Hammarö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info