Hoppa till sidans innehåll

Julbrev 2020

22 DEC 2020 18:34
Hej alla 119 medlemmar i Glaumur! Snart har detta annorlunda år nått sitt slut. Inget blev ju riktigt som planerat 2020. Men allt har inte varit nattsvart, för i mörkret vilar ljuset.
  • Uppdaterad: 26 DEC 2020 13:44

Snart har detta annorlunda år nått sitt slut. Inget blev ju riktigt som planerat 2020. Vi fick ställa in många av våra planerade arrangemang, bland annat våra tävlingar. Men allt har inte varit nattsvart, för i mörkret vilar ljuset. De flesta av oss har trots allt kunnat fortsätta med vår, i dessa tider mycket lämpliga, utomhusbaserade hobby. Vi har kunnat anordna långritter, deltagit i Sverigeritten, anordnat en fototävling och startat Glaumurs instagramkonto där vi fått följa och inspirerats av varandra. Vi har kunnat träffas på vår vackra anläggning på Hannäs för arbetsdagar och medlemskvällar med öppet hus. Nu har ljuset vänt och vi ser framåt mot 2021. Planeringen pågår för fullt!

Årsmöte 21/2 – save the date

Årsmötet blir digitalt via Zoom, söndagen den 21/2. Vi återkommer i mitten av januari med kallelse via mail och Facebook med mer information om tider och instruktion för Zoom. Glöm inte förnya ditt medlemskap, det behöver vara betalt före årsmötet för att du skall vara röstberättigad. Se mer information. Alla medlemmar, nya som gamla, är varmt välkomna att delta!

Kontakta gärna valberedningen om du vill tipsa om lämpliga kandidater (inkl. dig själv) till fritidsgruppen, anläggningsgruppen eller styrelsen.

Maria West, 070-293 33 99, This is a mailto link
Emelie Kovacs, 076-276 06 26, This is a mailto link

Glaumur i ny stass

Vi arbetar med en ny hemsida för klubben som kommer att lanseras i början av nästa år. Vi håller också på att ta fram en ny logga. Vår gamla är inte längre möjlig att använda då själva hästen inte är vår egen. Under första kvartalet nästa år satsar vi även på att lansera en klubbkollektion med snygga kläder som man enkelt ska kunna beställa med hemleverans.

Tävlingar 2021

Vi planerar för tre tävlingar under 2021, en i juni, en i september och en i oktober. Under förutsättning att corona-restriktionerna har lättat till dess såklart. Vi har börjat samarbeta mer aktivt tillsammans med föreningarna Idja, Kappi, Drifandi och Hrimfaxi. Främst med planering av våra tävlingar så det inte skall krocka i tid, men även andra aktiviteter kommer att samordnas och erbjudas till alla föreningars medlemmar. Dessutom har vi för avsikt att delta i ”Ridutmaning 2021”, som utlysts av SIF.

En riktigt god, frisk och hoppfull jul och nytt år till er alla från mig!

Karin Ekbro – Wendel
Ordförande

 

Skribent: Lina Wiklundh


Tumme upp

FÖLJ GLAUMUR I
SOCIALA MEDIER

facebook | instagram


Stjärna

GLAUMURS SPOSORER

.

Hestbolaget

.

 

.

.

.


hjärta

 VILL DU ENGAGERA DIG

En förening bygger på ideella krafter, det är vi tillsammans som är föreningen! Det finns alltid något att göra, allt ifrån att delta vid fixardagar på anläggningen eller hjälpa till som funktionär vid evenemang till att anordna tävlingar, långturer, kurser eller liknande. 
Kontakta oss för mer information


Pratbubblor

UTVECKLING

Har du tankar och ideer som kan utveckla föreningen?
Skicka ditt förslag till oss


 

Postadress:
Islandshästföreningen Glaumur - Islandshäst
Pia Alfredsson, Västra Skagene 615
66341 Hammarö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info