Hoppa till sidans innehåll

Håll koll på aktiviteter från Fremja

27 FEB 2021 20:53
Fremja är Svenska islandshästförbundets, SIFs, fritidssektion. Under 2021 anordnar de en hel rad spännande aktiviteter som vi lokalföreningar kan delta i.
  • Uppdaterad: 27 FEB 2021 20:53

Fremja jobbar för att alla ska känna sig välkomna till aktiviteter för upplevelser, ökad kunskap, friluftsliv och social samvaro – oavsett ambition, ålder, kön eller eventuella funktionshinder. Under 2021 planeras en rad olika spännande aktiviteter, eller vad sägs om Landsmöte på Axevalla, Fritidsmästerskapen på Romme, Ridutmaning 2021, 5-kamp och nybörjarkurs i isländska?

Läs mer på Fremjas blogg och facebooksida, se nedan. Är du intresserad av att delta i någon aktiviteterna så hör av dig till Glaumurs fritidssektion eller skriv ett inlägg på vår facebooksida så kanske fler hänger på! (Naturligtvis får vi anpassa oss till aktuellt coronaläge.)

Fremjas blogg

Fremja.se är SIFs fritidssektions relativt nystartade blogg. Där skriver de om stora och små arrangemang som anordnas runt om i Sverige av fritidssektionen och oss lokalföreningar tillsammans med reportage och rapporter från olika aktiviteter.

Fremjas blogg

Fremja på facebook

Fremjas facebookgrupp är tänkt att vara ett sätt för SIFs medlemmar att hålla sig uppdaterade kring allt som händer inom SIFs Fritidssektion. Den är också ett sätt att sprida goda exempel på aktiviteter och idéer på sådant som händer ute i lokalföreningarna och därmed fungera som inspirationskälla.

FREMJA - SIFs Fritidssektion på facebook

Skribent: Lina Wiklundh
E-post: Adressen Gömd


Tumme upp

FÖLJ GLAUMUR I
SOCIALA MEDIER

facebook | instagram


Stjärna

GLAUMURS SPOSORER

.

Hestbolaget

.

 

.

.

.


hjärta

 VILL DU ENGAGERA DIG

En förening bygger på ideella krafter, det är vi tillsammans som är föreningen! Det finns alltid något att göra, allt ifrån att delta vid fixardagar på anläggningen eller hjälpa till som funktionär vid evenemang till att anordna tävlingar, långturer, kurser eller liknande. 
Kontakta oss för mer information


Pratbubblor

UTVECKLING

Har du tankar och ideer som kan utveckla föreningen?
Skicka ditt förslag till oss


 

Postadress:
Islandshästföreningen Glaumur - Islandshäst
Pia Alfredsson, Västra Skagene 615
66341 Hammarö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info