Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Om föreningen


Välkommen till islandshästföreningen Glaumur! Namnet kommer från isländskan och betyder glädje. Oavsett om man vill tävla, träna, rida på äventyr, avla eller pyssla i stallet så är det glädjen tillsammans med hästarna som vi har gemensamt. Vi är en ideell förening ansluten till SIF med omkring 120 medlemmar från stora delar av Värmland. Vi har vår hemsvist på den natursköna anläggningen Kils hästcenter Hannäs i Kil.

Så styrs Glaumur

Glaumur har valt att arbeta utifrån en styrelse på fem personer; ordförande, kassör samt tre ledamöter. 

Årsmötet, som är föreningens högsta beslutande organ, hålls före sista februari varje år. Alla medlemmar är välkomna att delta vid mötet och kan lämna in förslag (motioner). En motion ska lämnas in till styrelsen senast fyra veckor innan årsmötet.

Föreningens stadgar

Kontaktuppgifter till styrelsen hittar du under sidan Kontakta oss.

Sektioner

En förening bygger på ideella krafter, det är vi tillsammans som är föreningen! Du som medlem kan engagera dig i föreningen genom någon av våra sektioner. Varje sektion har en medlem i styrelsen. Man kan vara med i flera sektioner och man ställer upp med den insats man har tid och möjlighet till. Tillsammans kommer ni med idéer och planerar aktiviteter.  

  • Tävlingssektionen
  • Fritidssektionen
  • Anläggningssektionen

Är du intresserad av att engagera dig i någon av sektionerna?
Kontaktuppgifter till sektionerna hittar du under sidan Kontakta oss.

Vi hjälps åt

I en förening finns det alltid något att göra, allt ifrån att delta vid fixardagar på anläggningen eller hjälpa till som funktionär vid evenemang till att anordna tävlingar, långturer, kurser eller liknande. Alla medlemmars insatser är värdefulla. Om vi alla hjälps åt kan vi fixa fler evenemang och aktiviteter, hålla vår bana i god kondition och ha kul tillsammans på kuppen. Win win!

 

 

Uppdaterad: 13 MAR 2016 18:34


Tumme upp

FÖLJ GLAUMUR I
SOCIALA MEDIER

facebook | instagram


Stjärna

GLAUMURS SPOSORER

.

Hestbolaget

.

 

.

.

.


hjärta

 VILL DU ENGAGERA DIG

En förening bygger på ideella krafter, det är vi tillsammans som är föreningen! Det finns alltid något att göra, allt ifrån att delta vid fixardagar på anläggningen eller hjälpa till som funktionär vid evenemang till att anordna tävlingar, långturer, kurser eller liknande. 
Kontakta oss för mer information


Pratbubblor

UTVECKLING

Har du tankar och ideer som kan utveckla föreningen?
Skicka ditt förslag till oss


 

Postadress:
Islandshästföreningen Glaumur - Islandshäst
Pia Alfredsson, Västra Skagene 615
66341 Hammarö

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info